Bomenstad Almelo

Vrienden van Bomenstad Almelo

Almelo is de stad van Water en groen. Stichting Bomenstad heeft zich ten doel gesteld de binnenstad van Almelo te vergroenen – het wordt steeds beter toeven in de binnenstad van Almelo. Heeft u die tientallen bloembakken met veel groen en kleur al gezien en heeft u al die boomspiegels in de Grotestraat en Oranjestraat al bewonderd? Stichting Bomenstad Almelo heeft deze met behulp van sponsoren en bijdragen van de gemeente en particulieren kunnen realiseren. Onze ambities zijn groots: van het creëren van idyllische groene bogen in de steegjes tot geveltuintjes waar dit mogelijk is.

Naast dat wij continue bezig zijn met het verder verfraaien van de binnenstad moet het bestaande groen ook worden onderhouden. Wij willen dit doen tezamen met de Vrienden van Stichting Bomenstad Almelo. Wij willen dit tezamen met jou oppakken. Voor EUR 250 per jaar kun je Vriend van Stichting Bomenstad worden. Als vriend kun je zelf dagelijks genieten van de groene binnenstad en help je onze mooie stad promoten bij iedere bezoeker. Wij kunnen met je bijdrage het benodigde onderhoud plegen aan het door ons gerealiseerde groen.

Eén keer per jaar nodigen wij je als ‘Vriend van’ uit! Jaarlijks willen wij vol trots laten zien wat we hebben gedaan in het afgelopen jaar, dit doen we in de binnenstad van Almelo. Naast een rondgang door de binnenstad nemen we je mee naar een horecagelegenheid om samen het jaar af te sluiten met een maaltijd en drankje.

Kortom:

  • Wordt Vriend van voor EUR 250 per jaar
  • Maak vergroening van de binnenstad verder mogelijk
  • Wij nodigen je jaarlijks uit voor een goed georganiseerde avond
  • De bijdrage wordt jaarlijks gefactureerd

Onderstaande bedrijven steunen Bomenstad Almelo. Wilt u ook vriend worden, vult u dan het contactformulier in en wij nemen de mogelijkheden graag met u door.

Scroll naar boven